06-30/632 4565 | 06-70/423 2540

Webáruházunk  feltöltés alatt áll! Kérjük rendelése leadása után, vegye fel velünk a kapcsolatot! Megértésüket köszönjük!

Tűzijáték rendelés esetén csak személyes átvétel lehetséges!

 

"Ha egy ember álmodik az csak egy álom, ha többen álmodunk együtt, az egy új valóság kezdete."

Minden nap kihívás számunkra és minden egyes megrendelő fontos nekünk, nemcsak egy alkalomra, hanem az év minden napján. Ehhez igyekszünk nagyon korrekt árakat és szolgáltatást nyújtani, mellyel reméljük, hogy rengeteg terhet veszünk le a megrendelőink válláról. Szívesen adunk bármilyen technikai kérdésben is szaktanácsadást, mert rengeteg olyan tapasztalattal rendelkezünk, amivel gördülékennyé tudjuk tenni az egyedi szervezéses rendezvényeket is.

Vállalkozásunkat virágkötészettel kezdtük, közel 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Folyamatosan fejlesztettük magunkat, munkatársainkat, melynek eredménye egy komplett szolgáltatási kör lefedése. Mára már a virágkötészet mellet teljes körű rendezvény dekorációval, virágdekorációval, növénybérléssel, rendezvényszervezéssel, léggömb-dekorációval, tűzijátékkal és játszóházi szolgáltatással állunk a kedves megrendelőink szolgálatában.

Szolgáltatásaink kiegészítéseként megnyitottuk a Party-Boom partykellék és ajándék üzletünket, ahol protokoll és reklámajándék tárgyak illetve irodák üzletek dekoráció termékei is megtalálhatóak.
Cégünk üzletpolitikája a partnereink teljes körű kiszolgálása széles körben, rugalmasan a megrendelőink igényei szerint. Rengeteg kellékkel rendelkezünk színvonalas protokollfogadások lebonyolításához. Kellékeinket bérbe adjuk, ezzel költségcsökkentő hatékonysággal tudunk hozzájárulni a rendezvények egyediségéhez..

 

 

 

Ez a vállalkozás kiérdemelte a Megbízható cég tanúsítvány 2016 kiadását. A tanúsítványt azok a vállalkozók igényelhetik, amelyekről a Vélemény Faktor algoritmus a megadott kulcsszavak alapján nem talált negatív fogyasztói véleményt az interneten. A vizsgálat utolsó időpontja: 2016.03.29.
A tanúsítvány egyrészt az ügyfelekhez való becsületes hozzáállás, másrészt az etikus és tisztességes cégvezetés ékes bizonyítéka.

 

 

OK Klubkártyával
10% kedvezmény az esküvőszervezés, a rendezvényszervezés, a tűzijáték, a léggömb dekoráció, a virágkötészet és a játszóház árából, 15% a webáruház termékeinek árából

Online megrendelésnél kérjük jelezd, hogy OK Klubkártyával rendelkezel és írd be a kártyaszámot!