• 7631 Pécs, Nagypostavölgyi u. 1
  • Schmlazné Klézli Csilla, Hívjon itt:: +36- 30/632-4565

Rólunk

Bemutatkozás, ismerjen meg bennünket.

Rólunk

ÜDVÖZÖLJÜK OLDALUNKKON

„Ha egy ember álmodik az csak egy álom, ha többen álmodunk együtt, az egy új valóság kezdete.”

Minden nap kihívás számunkra és minden egyes megrendelő fontos nekünk, nemcsak egy alkalomra, hanem az év minden napján. Ehhez igyekszünk nagyon korrekt árakat és szolgáltatást nyújtani, mellyel reméljük, hogy rengeteg terhet veszünk le a megrendelőink válláról. Szívesen adunk bármilyen technikai kérdésben is szaktanácsadást, mert rengeteg olyan tapasztalattal rendelkezünk, amivel gördülékennyé tudjuk tenni az egyedi szervezéses rendezvényeket is.

Vállalkozásunkat virágkötészettel kezdtük, közel 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Folyamatosan fejlesztettük magunkat, munkatársainkat, melynek eredménye egy komplett szolgáltatási kör lefedése. Mára már a virágkötészet mellet teljes körű rendezvény dekorációval, virágdekorációval, növénybérléssel, rendezvényszervezéssel, léggömb-dekorációval, tűzijátékkal és játszóházi szolgáltatással állunk a kedves megrendelőink szolgálatában.

ELŐNYEINK

Miben vagyunk jók?

Mindig igyekszünk a lehető legtöbb tapasztalatunkat beletenni a szolgáltatásainkba, így tudjuk garantálni a felejthetetlen élményeket.

Kellékek és dekoráció

Teljes dekorációs készlettel rendelkezünk, valamint megtalálható nálunk szinte az összes party kellék bármely eseményre, bármely témakörben.

Rendezvényszervezés felsőfokon

Az eddig lebonyolított számtalan esemény, rendezvény garantálja a kellő rutint. Bőven van ismeretünk és rálátásunk a különlegesebb kérésekre is.

Családi rendezvények

Igazi élményköszöntést, felejthetetlen emlékeket szeretne ajándékozni vagy szervezni, akkor a lehető legjobb helyen jár. Készséggel állunk rendelkezésére.

878

emlékezetes rendezvény

175

Különleges esküvő

1231

Családi party

2543

Vidám gyerek

Szolgáltatásaink kiegészítéseként megnyitottuk a Party-Boom partikellék és ajándék üzletünket, ahol protokoll és reklámajándék tárgyak illetve irodák üzletek dekoráció termékei is megtalálhatóak.
Cégünk üzletpolitikája a partnereink teljes körű kiszolgálása széles körben, rugalmasan a megrendelőink igényei szerint. Rengeteg kellékkel rendelkezünk színvonalas protokollfogadások lebonyolításához. Kellékeinket bérbe adjuk, ezzel költségcsökkentő hatékonysággal tudunk hozzájárulni a rendezvények egyediségéhez.

MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS

Minösítéseink/ érdemeink

Ez a vállalkozás kiérdemelte a Megbízható cég tanúsítvány 2016 kiadását. A tanúsítványt azok a vállalkozók igényelhetik, amelyekről a Vélemény Faktor algoritmus a megadott kulcsszavak alapján nem talált negatív fogyasztói véleményt az interneten. A vizsgálat utolsó időpontja: 2016.03.29.
A tanúsítvány egyrészt az ügyfelekhez való becsületes hozzáállás, másrészt az etikus és tisztességes cégvezetés ékes bizonyítéka.