Rólunk

„Ha egy ember álmodik az csak egy álom, ha többen álmodunk együtt, az egy új valóság kezdete.”

Minden nap kihívás számunkra és minden egyes megrendelő fontos nekünk, nemcsak egy alkalomra, hanem az év minden napján. Ehhez igyekszünk nagyon korrekt árakat és szolgáltatást nyújtani, mellyel reméljük, hogy rengeteg terhet veszünk le a megrendelőink válláról. Szívesen adunk bármilyen technikai kérdésben is szaktanácsadást, mert rengeteg olyan tapasztalattal rendelkezünk, amivel gördülékennyé tudjuk tenni az egyedi szervezéses rendezvényeket is.

Vállalkozásunkat virágkötészettel kezdtük, közel 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Folyamatosan fejlesztettük magunkat, munkatársainkat, melynek eredménye egy komplett szolgáltatási kör lefedése. Mára már a virágkötészet mellet teljes körű rendezvény dekorációval, virágdekorációval, növénybérléssel, rendezvényszervezéssel, léggömb-dekorációval, tűzijátékkal és játszóházi szolgáltatással állunk a kedves megrendelőink szolgálatában.

Szolgáltatásaink kiegészítéseként megnyitottuk a Party-Boom partikellék és ajándék üzletünket, ahol protokoll és reklámajándék tárgyak illetve irodák üzletek dekoráció termékei is megtalálhatóak.
Cégünk üzletpolitikája a partnereink teljes körű kiszolgálása széles körben, rugalmasan a megrendelőink igényei szerint. Rengeteg kellékkel rendelkezünk színvonalas protokollfogadások lebonyolításához. Kellékeinket bérbe adjuk, ezzel költségcsökkentő hatékonysággal tudunk hozzájárulni a rendezvények egyediségéhez.

 

download (1) download (7)

Ez a vállalkozás kiérdemelte a Megbízható cég tanúsítvány 2016 kiadását. A tanúsítványt azok a vállalkozók igényelhetik, amelyekről a Vélemény Faktor algoritmus a megadott kulcsszavak alapján nem talált negatív fogyasztói véleményt az interneten. A vizsgálat utolsó időpontja: 2016.03.29.
A tanúsítvány egyrészt az ügyfelekhez való becsületes hozzáállás, másrészt az etikus és tisztességes cégvezetés ékes bizonyítéka.

 

OK_200pix

 OK Klubkártyával
10% kedvezmény az esküvőszervezés, a rendezvényszervezés, a tűzijáték, a léggömb dekoráció, a virágkötészet és a játszóház árából, 15% a webáruház termékeinek árából

Online megrendelésnél kérjük jelezd, hogy OK Klubkártyával rendelkezel és írd be a kártyaszámot!

 

Parti tippek és tanácsok!

Honnan ered a Halloween?

Tudj meg többet a Farsangról!

Szilveszteri parti tanácsok!

Halloween-i parti tippek!

Rólunk írták

 

[blockquote]

Mindig gyönyörű csokrokat készítesz Csilla, de a diplomaosztómra kapott szépség a kedvencem. Köszönöm neked!

Baschta Krisztina

[/blockquote]

[blockquote]

Sziasztok, nagyon tetszett, lenyűgözött az oldalatok.

Patyi Eryka

[/blockquote]

[blockquote]

Kedves Csilla!
Gyönyörű szép lett a keresztelőre készült luficsokor-asztaldísz! A férjem is rettentően elégedett volt. A gyerekek öröme az Önök ügyes keze által lett teljes.Külön köszönet az ajándék részért. Nagyon jó ötlet volt az ékszertartó is nehezéknek…… került is bele ajándék. Ma már egy fülbevalót és egy nyakláncot őrzünk benne. További ilyen gyönyörű kínálatot , elégedett vevőket kívánok Önöknek. Nem kérdéses, hogy a későbbiekben hol készülnek az egyéb dekorációs kívánalmaink! Hálás vagyok a kedvességért, a megbízhatóságért és az igényes dekorációs termékekért! Nagyon- nagyon szépen köszönjük!

Fridrich Nelli

[/blockquote]

[blockquote]

Kedves Csilla! Csatoltan küldenék pár képek rólunk és a virágokról.
Nagyon-nagyon gyönyörűek voltak.
Szeretnénk megköszönni ezzel a kis csekélységgel még egyszer a munkádat és a virágkölteményeidet, mellyel emelted és díszítetted életünk egyik legszebb pillanatát. Remélem hamarosan lesz módunk ismét együtt dolgozni.
Sok-sok puszi

– Hölbling Emőke

[/blockquote]

[blockquote]
Szia Csilla!
Végre eljutottunk ide is megvannak a képek. Küldök egy párat és ezúton is szeretném megköszönni mert meseszépek voltak a virágok és még mindig örömmel nézem a képeket és szeretném újra és újra átélni azokat a pillanatokat. Köszönöm szépen még egyszer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

– Kiss Katalin
[/blockquote]

[blockquote]
Kedves Csilla!
Küldünk néhány fényképet. Meseszépek és frissek voltak a virágok. Köszönjük, hogy a számunkra legfontosabb napon munkátokkal segítettetek minket, időt spóroltatok nekünk, nyugalmat és békét ajándékoztatok.

– Csonkáné Nikolett & Csonka Gergely
[/blockquote]

[blockquote]
Kedves Csilla!
Szeretnénk megköszönni azt a fantasztikus munkát, amit 2010. augusztus 7-én véghezvittetek. Ez volt életünk legboldogabb, legcsodálatosabb napja, és ezt Nektek is köszönhetjük! Köszönjük!!!
Minden gyönyörű volt, pont olyan, amilyennek megálmodtuk
További sok sikert kívánunk!

– Bánfai Zoli és Dia
[/blockquote]

[blockquote]
Kedves Csilla!
Szeretnenk megkoszonni a munkadat es a kedvesseged.A kedvesseget kiemelnem, mert nagyon fontos, hogy kivel keszulunk a nagy napra! Gyonyoru es illatos volt a csokrom, radbiztam a formajat es hogy milyen viragbol legyen es te kivalasztottad a kedvenceimet a krem rozsa, a feher oriasjacint gyonyoru volt! Az osszes viragdisz olyan volt mint amit megalmodtam!Kulon koszonet a boldogsag kapuert !!!! Az autodiszt kivittuk a temetobe apu sirjara es hetekig szep volt! Itt szeretnem megkoszonni hugom neveben is az apu temetesere komponalt koszorukat is, gyonyoru volt mind a ketto! A szivalaku gorogkoszorut mindenki megcsodalta, mert meg nem lattak ilyen szepet. Sok sikert !

– Andi és Alex Londonból
[/blockquote]

[blockquote]
Köszönünk mégegyszer mindent.

– Pálfai Szabina és Rippl Fidél
[/blockquote]

[blockquote]
Kedves Csilla!
A megkérdezett hölgyek mindegyikének nagyon tetszett a nőnapi ajándék és nagyon örültek neki.
„El vagyunk ájulva! Csak így tovább!!!! Köszönjük!”
„10-es skálán 10 pont. szép a virág és nagyon klassz a bögre+benne az apró figyelmességek, még kanál is van!!!”
„Nekem nagyon tetszik az ajándék és ahogy elnéztem a csajoknak is. Így az elégedettségi mutatóm 100%. „
Köszönöm szépen!

– Üdvözlettel: Veszely Edit
[/blockquote]

Hozzászólások

hozzászólás