Szolgáltatásaink

„Tökéletes szolgáltatás elérhető áron”

 

Vállalkozásunkat virágkötészettel kezdtük, több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Folyamatosan fejlesztjük magunkat, munkatársainkat, melynek eredménye egy komplett szolgáltatási kör lefedése. Mára már a virágkötészet mellett teljes körű rendezvényszervezéssel, dekorációval, virágdekorációval, növénybérléssel, léggömb dekorációval, tűzijátékkal és játszóházi szolgáltatással, hang- és fénytechnikával, grafikai és arculattervezéssel állunk a kedves megrendelőink szolgálatában.

Üzletpolitikánk a partnereink teljes körű kiszolgálása széles körben, rugalmasan
a megrendelőink igényei szerint. Mindennap kihívás számunkra és minden egyes megrendelő fontos nekünk, nemcsak egy alkalomra, hanem az év minden napján. Ehhez igyekszünk nagyon korrekt árakat és szolgáltatást nyújtani, mellyel reméljük, hogy rengeteg terhet veszünk le a megrendelőink válláról.

A munkáinkat lelkiismeretesen a megrendelővel egyeztetve a legnagyobb körültekintéssel végezzük. A mi sikerünk a megrendelőink elégedett mosolya.

Vállaljuk rendezvények szervezését A-Z-ig, nagyrészt saját apparátussal, illetve korrekt partneri kapcsolattal. A Partyboom lelkes csapata mindent megtesz azért, hogy egy színvonalas, korrekt szolgáltatással segítse protokoll és a magánrendezvényeket.

SZOLGÁLTATÁSAINK:

Kiszállítás

Pécs belterületén: 5000 Ft vásárlás felett 500 Ft/cím egyéb kiszállítás 1.000 Ft/cím.
Vidéki szállítási díj: 70Ft/ km

Hozzászólások

hozzászólás