• 7631 Pécs, Nagypostavölgyi u. 1
  • Schmlazné Klézli Csilla, Hívjon itt:: +36- 30/632-4565

Gyermek születésnap

Amikor a gyerekeknek születésnapjuk van, természetes, hogy a szülők szeretnék emlékezetessé és különlegessé tenni a jeles napot a kicsik számára.

Többnyire gondot okoz, hogy vajon milyen programmal okozhatnának valódi örömet csemetéjüknek. Szerencsére Önnek egy percig sem kell tovább gondolkodnia, mi jövünk és segítünk. Gyerekzsúrral igazán különleges élményt nyújthat át gyermekének születésnapja alkalmából!


Alapszolgáltatásunk, bármilyen helyszínen vezetjük is le a gyerekrendezvényt, törekszünk arra, hogy aktív, pörgős, minden gyermeket megmozgató zenés játékelemekből tevődjön össze.

A foglalkozások beltérben és kültéren is egyaránt levezethetőek.

Intenzív 1,5-3 órás időtartamú animációs program összeállítás 6-10 éves gyermekeknek, melynek fő elemei a színes kellékek (lufik, óriás ejtőernyő, óriás buborékfújó, buborékfújó  gép, kötelek, zsákok, gumikerék, puha labdák, stb.) felhasználásával történő mozgásos, zenés versenyek, vetélkedők, táncok, rengeteg játékelemmel kombinált csoportos foglalkozás.

A 3-6 éves gyermekeknek személyes egyeztetés után a gyermek személyiségéhez igazított programot ajánlunk. Ez a korosztály még sokáig nem foglalkoztatható, itt szoros együttműködés kell a szülők részéről, mert a korból adódó sajátos érzelmi és figyelem változás nem kiszámítható. Itt sok rögtönzésre van szükség, hogy a gyermek  folyamatosan a középpontba vonható legyen.

Zsúranimálás: Szeretettel ajánljuk animátori tevékenységünket gyermekrendezvényekre, minden korosztály számára.

Animátorunk zenés-mozgásos játékokkal, INTERAKTÍV SPORT és SZABADIDŐS PROGRAMOKKAL érkezik a zsúrokra, izgalmas, különleges kihívásokkal segíti a csapat összetartást, fokozza a hangulatot.
Szeretetével és az ünneplő gyerekek lelkesedésével különleges, emlékezetes zsúrélményt teremt,
varázslatossá téve a Szülinapos hangulatát, hisz minden kisgyermek számára a szülinapja a legnagyobb dolog a világon.

Elsősorban gyermekeknek dolgozunk, de szívesen segítünk felejthetetlen bulit szervezni felnőtt társaságoknak is.

Tartalma: játékok, eszközök biztosítása, 1db szabadon választható kézműves program alapanyaggal (csillám, arfestés, kreatív,henna…) 1fő animátor, kb. 10 főig.

Tematikus program kínálatunk: Állítsd össze saját gyerekzsúr programcsomagod EGYÉNI, SZEMÉLYRE SZABOTT ÖTLETEKKEL. Egyénre szabott zsúrokat kínálunk képzett animátoraink segítségével.
A születésnap tematikáját mindig az ünnepelt életkorának és érdeklődési körének figyelembevételével állítjuk össze.

Folyamatosan bővülő tematika közül választhatnak, mely esetén az animátorok a megfelelő jelmezben, jelmez kiegészítővel, vagy céges pólóban bonyolítják le a születésnapot, és a témának megfelelő felszerelések segítségével építik fel a tematikus rendezvény menetét.

GYERMEK SZÜLETÉSNAP TEMATIKUS KÍNÁLATUNK

Csomag- és tematikus gyerekzsúr ajánlataink: Szabadon választható csomagok, tematikus programok, akár héliumos léggömbökkel, dekorációval, parti termékekkel. Kérd egyedi ajánlatunkat!

Az utóbbi években a minionok rengeteg gyerek szívébe belopták magukat humoros viselkedésükkel és vidám, egyedi kinézetükkel. Ha az Ön gyermeke is rajong ezekért a rajzfilmfigurákért, és hamarosan születésnapja lesz, tegye emlékezetessé az eseményt a kicsi kedvenceivel: ünnepeljék őt minion szülinapi partin!

Minion tematikánkat bármilyen korosztáynak, fiúknak, lányoknak egyaránt ajánljuk figyelmébe, hiszen a játékokat a korosztálynak megfelelően építjük fel. Nem szükséges, hogy a gyerekek ismerjék a rajzfilmet, mert látványra, zenére építve dolgoztuk ki az animációs elemeket.

A partival egyedülálló, nem mindennapi módon ünnepelhetik meg a gyermek születésnapját, ez pedig már önmagában óriási meglepetés a kicsinek. Sokkal jobb, ha ilyen élménnyel ajándékozza meg őt, hiszen a játékokra egyhamar ráunna, viszont a minion szülinapi parti emléke még sokáig kísérni fogja.

A parti kiegészítéseként ajánljuk minionos légvárainkat is kedvezményes áron.

Ünnepeljék a gyermekét egy minion szülinapi partin, mi ebben segítünk! A szervezésért vegyék fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

MINION parti kiegészítők:
(Ezeket a kiegészítőket, lufik, szalvéták, fólia lufik, stb. formájában biztosítjuk.)

Bár jönnek más rajzfilm hősök, de mindig akadnak kisebb fiúk, akik rajonganak a vidám Villám Mcqueen figurákért. Úgy építettük fel a tematikus programot, hogy fiúk, lányok is jól szórakozhassanak a gyerekzsúron. A gyerekzsúr fénypontja Villám Mcqueen óriási fekete gumikerekei, melyek elrepítenek a Verdák mesés világába.
A szülinapi zsúr a közkedvelt Verdák című rajzfilm témája köré épül fel, az egyedi animációs elemek, és a Villám Mcqeen kellékek varázslatos hangulatot teremtenek.
A gyerekek részesei lehetnek egy izgalmas, színvonalasan megszerkesztett interaktív filmkvíz játéknak. 

Örömmel vár minden lúrkót a szülinapi zsúron Luigi, Guido és Matuka is!

VERDÁK (CARS) PARTI kiegészítői:
(Ezeket a kiegészítőket, lufik, szalvéták, fólia lufik, stb. formájában biztosítjuk.)

Főleg csajos téma az Unicornis tematikánk, melyet 4-7 éves korosztálynak ajánlunk, elsősorban lányoknak, de rendelhető vegyesen fiús témával is.

Igazi csajos buli, az animátor öltözéke és a játékok tökéletesen illeszkednek a témához, amihez érdemes pinata-t, dekorációt és arcfestést is kérni.

Választható egyedileg is Unikornis partitermék, mely folyamatosan változik, újul meg. Egyedileg egyeztessünk, mire van szükség. Szívesen segítünk.

UNIKORNIS parti kiegészítők:
(Ezeket a kiegészítőket, lufik, szalvéták, fólia lufik, stb. formájában biztosítjuk.)

A kis SAM rajongók együtt „olthatják a tüzet” a főszereplővel a születésnapjukon.

4-6 éves gyermekek, akik leginkább kedvelik ezt a programot, de (nagyobb gyermeknek is kérhető, korosztálynak megfelelően módosítjuk a játékokat) úgy, hogy természetesen fiúkat, és lányokat is egyaránt szórakoztatni tudjuk a gyerekzsúron.

Azt mondják, hogy az igazi elhivatottság már kis korban megmutatkozik. Sok gyermek már néhány éves korában tudja, hogy mi lesz, ha nagy lesz. Állatorvos, tűzoltó, katona, vagy épp vasutas? Melyik kisgyermek ne élvezné, ha együtt játszhatna egy igazi tűzoltóval?

A Tűzoltó Sam szülinap nagy élményt jelent azoknak a gyerekeknek, akiket a tűzoltók és az ismert rajzfilm világa vonz. Aki már pár évesen  arról álmodozik, hogy majd egyszer ő is tűzoltó, annak egy ilyen meglepetés életre szóló élményt jelent. Elő a tűzoltósisakkal, a játék tűzoltó készülékkel, és már indulhat is a menet! A SAM a tűzoltó szülinapon természetesen az ünnepelt minden meghívottja kiválóan fogja érezni magát, hiszen kollégáink nagy tapasztalattal rendelkeznek a gyerekek szórakoztatása terén.

Meglepné gyermekét, és a születésnapján elvarázsolná egy kicsit a tűzoltók világába? Válassza a SAM  tűzoltó szülinapot, a siker garantált! Bővebb tájékoztatásért keressen bennünket bizalommal! 

SAM parti kiegészítők:
(Ezeket a kiegészítőket, lufik, szalvéták, fólia lufik, stb. formájában biztosítjuk.)

Itt a nyár, és túl meleg az idő. Csobbannánk szívesen, a gyerekzsúrhoz erős a napsütés. Hogyan tehetnénk mégis kellemessé, és szórakoztatóvá a napot? Nyári kánikula, tikkasztó forróság, tűző napsütés.

Itt csak egy dolog segíthet, egy nyári vízi gyerekzsúr!  

 

Biztos lehet benne, hogy animátorunk a legnagyobb hőségben is gondoskodik a hűsítő gyerekprogramokról, hosszútávon leköti a gyerekeket aktív, tartalmas játékokkal. A gyerekek nemcsak jól szórakoznak, de biztonságban is vannak a vizes programok közben.

Általában medencével, nagy kerthelyiséggel rendelkező helyszíneken bonyolítjuk le a gyerekzsúrokat, családi napokat, de a gyerekprogramok megrendezhetők akár kisebb családi ház udvarán is medence nélkül.

Vizi csúszda, vizi bomba, vízi kötélhúzás…..A gyerekek csapatban mérkőznek meg egymással fergeteges vízi versenyeken a medencében, és a medence mellett.
Kincskeresés víz alatt: Nem kell más hozzá, csak egy úszószemüveg, és máris indulhat a merülés, búvárkodás kincsek után kutatva.
Disco a vízben: Fergeteges bulizás a medencében animátorunk segítségével.

 Óriás buborék show és interaktív játékok a gyerekekkel, akár buborékfújó gép bevetésével.

Keressen fel minket bizalommal, és tudjon meg többet gyerekprogramjainkról a megadott elérhetőségeink egyikén!

ABY SHARK PARTY termékek a nyári partihoz:
(Ezeket a kiegészítőket, lufik, szalvéták, fólia lufik, stb. formájában biztosítjuk.)

A legkisebbek nagy kedvence a Mancs Őrjárat rajzfilm, amelynek témájára épül fel szülinapi zsúrcsomagunk. Főleg kisfiúk szokták választani, de a játékos animációt vegyesen állítjuk össze, ha erre igény van.

Választható egyedileg is Mancs Őrjárat partitermék, mely folyamatosan változik, újul meg. Egyedileg egyeztessünk, mire van szükség. Szívesen segítünk.

MANCS parti kiegészítők:
(Ezeket a kiegészítőket, lufik, szalvéták, fólia lufik, stb. formájában biztosítjuk.)

 

 

Harry Potter és a varázslók világa túlzás nélkül meghódította a világ majd összes gyerekének a szívét és megmozgatta képzelőerőjét. Ki ne szeretne hasonlítani csak egy kicsit is a varázserővel bíró kis hősökre a könyvsorozatból, ki ne álmodozna titkon arról, hogy talárt ölt magára, varázspálcát ragad és rémisztően izgalmas kalandokba keveredik hű barátaival az oldalán?

Ma már ez is lehetséges, ha csak egy születésnapi zsúr erejéig is. A tematikus gyerekzsúrok közül nem hiányozhat a Harry Potter gyerekzsúr sem, nem véletlenül kínáljuk csomagjaink között ezt a lehetőséget is.

 

Ha azt szeretné, hogy gyermeke soron következő születésnapja helyet kapjon a legemlékezetesebb szülinapok között, keressen fel minket bizalommal, és rendelje meg Harry Potter gyerekzsúr csomagunkat!

Előzetes egyeztetés alapján állítjuk össze a csomagot, amiben helyet kaphatnak a témához kapcsolódó vetélkedők, játékok és természetesen a nagy sikerű könyv alapján készített születésnapi torta is.

Természetesen a játékokat úgy építjük fel, hogy a 4-7 évesek és a 7-11 éves gyerekek is jól érezzék magukat a bulikon, a koruknak megfelelően foglalkoztatjuk őket a zsúron.